Zübeyde Hanım Ortaokulu

WEB https://zubeydehortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Cemal Gürsel Mahallesi, İngiliz Okulu Caddesi, No 88 Samandağ/Hatay
VİZYON : Öğrencilerimizi çağın gereksinimlerine göre eğitip topluma mutlu bireyler olarak katabilmektir
MİSYON : Her öğrenci bizim için değerlidir. Temel eğitimi en iyi şekilde alması vazgeçilmez ilkemizdir.
BAŞARILAR : Okulumuz Samandağ ilçesinin en başarılı okulları arasında iyi bir dereceye sahiptir.Sınavlardaki başarı oranı sınava giren öğrenciler bazında %40´lar civarındadır.Özellikle SBS´de bu başarı oranı yükselmiştir.Bu başarı öğretmenlerin özverisi ve uygulanan eğitim politikasından kaynaklanmaktadır.

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Isınma : Kuru Yakıt Kaloriferi
Servis :
Ulaşım : Antakya´dan 401 numaralı Samandağ-Antakya belediye otobüsleri ile okulumuza ulaşabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Samandağ ilçesinde Özel Deniz Hastanesi´ne 500 m, Samandağ girişindeki trafik ışıklarına 1000 m, Samandağ girişindeki polis noktasına 1400 m uzaklıktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Hatay merkez ilçesi Antakya´ya uzaklık 22 km, ilçe merkezine uzaklık 2 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Masa Tenisi, Basketbol, Yakan Top, Kros